Εργασιακο Νομοσχεδιο / Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το εργασιακό ... - Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Εργασιακο Νομοσχεδιο / Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το εργασιακό ... - Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο.. Στη βουλή σήμερα η «μητέρα των μαχών». Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε ο πρωθυπουργός. «το νέο εργασιακό νομοσχέδιο βάζει κανόνες στη ζούγκλα». Η κριτική του συριζα έχει ξεφύγει από κάθε μέτρο. Κόντρες στη βουλή για το νομοσχέδιο χατζηδάκη:

Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση. Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε ο πρωθυπουργός. Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. Κόντρες στη βουλή για το νομοσχέδιο χατζηδάκη: «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για το ...
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για το ... from videoadsalpha.akamaized.net
Σύγκρουση κορυφής για το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή. Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση. Η ομιλία μητσοτάκη στην ολομέλεια της βουλής. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Στο τέλος της ομιλίας του, ο π. Η πιο κρίσιμη μέρα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο είναι η τετάρτη (16 ιουνίου), καθώς θα γίνει η ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή. Νέα συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη στο σύνταγμα για το εργασιακό νομοσχέδιο, το απόγευμα της τετάρτης. Η απάντηση του ηλία κασιδιάρη στο νέο καταστροφικό, αντεργατικό νομοσχέδιο μητσοτάκη.αναλύουμε με πλήρη στοιχεία τις θέσεις του εθνικού κόμματος ελληνεσ.

Ευκαιρία το νομοσχέδιο αυτό για σύμπραξη των αριστερών προοδευτικών δυνάμεων.

Νέα συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη στο σύνταγμα για το εργασιακό νομοσχέδιο, το απόγευμα της τετάρτης. Η απάντηση του ηλία κασιδιάρη στο νέο καταστροφικό, αντεργατικό νομοσχέδιο μητσοτάκη.αναλύουμε με πλήρη στοιχεία τις θέσεις του εθνικού κόμματος ελληνεσ. Τα συνδικάτα απαντούν με απεργίες και κινητοποιήσεις, καθώς. Κοινωνια ξένοι τουρίστες στην θεσσαλονίκη. Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στη κυβέρνηση και προειδοποίησε με κατάργηση του εργοστασιακού νομοσχεδίου «αμέσως όταν οι πολιτικοί συσχετισμοί το επιτρέψουν». Μιλώντας στην ολομέλεια, η κ. Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Ο κυριάκος μητσοτάκης μίλησε για 10 τολμηρές τομές που δρομολογούνται και οι οποίες κάνουν διαφανείς τις σχέσεις εργαζόμενου και εργοδότη. «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. «αυτό το νομοσχέδιο δεν θα σας περάσει και δεν θα εφαρμοστεί» κατέληξε ο βουλευτής. Η πραγματικότητα είναι ότι εμποδίζετε το δικαίωμα της απεργίας και την ελεύθερη άσκηση της συνδικαλιστικής δράσης. «κανένας πολίτης που αισθάνεται προοδευτικός δεν πρέπει να μείνει σιωπηλός».

Ο κυριάκος μητσοτάκης μίλησε για 10 τολμηρές τομές που δρομολογούνται και οι οποίες κάνουν διαφανείς τις σχέσεις εργαζόμενου και εργοδότη. Υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Στη βουλή σήμερα η «μητέρα των μαχών». Τα συνδικάτα απαντούν με απεργίες και κινητοποιήσεις, καθώς.

Τα 5 μέτρα που βάζουν «ταφόπλακα» στην απεργία | workenter.gr
Τα 5 μέτρα που βάζουν «ταφόπλακα» στην απεργία | workenter.gr from workenter.gr
Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Στην ολομέλεια της βουλής από τη δευτέρα το εργασιακό νομοσχέδιο, ψηφίζεται τετάρτη 16 ιουνίου. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Στη βουλή σήμερα η «μητέρα των μαχών». «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. Σύγκρουση κορυφής για το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή. Με 158 «ναι» το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίστηκε από σύσσωμη της κοινοβουλευτική ομάδα της νδ επί της αρχής, στο σύνολό του και των 129 άρθρων του. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας.

Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε ο πρωθυπουργός.

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. «κανένας πολίτης που αισθάνεται προοδευτικός δεν πρέπει να μείνει σιωπηλός». Σε υψηλούς τόνους ξεκίνησε στη βουλή η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου με τον. Μετά τη νέα δημοκρατία αντίστοιχα αιτήματα κατέθεσαν ο συριζα, το κίνημα αλλαγής και το κκε τόσο όσον αφορά στα επί της αρχής. Η πιο κρίσιμη μέρα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο είναι η τετάρτη (16 ιουνίου), καθώς θα γίνει η ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή. Στην ολομέλεια της βουλής από τη δευτέρα το εργασιακό νομοσχέδιο, ψηφίζεται τετάρτη 16 ιουνίου. Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση εντός νοεμβρίου, με την κυβέρνηση να επιδιώκει. Η ομιλία μητσοτάκη στην ολομέλεια της βουλής. Αδεδυ, εργαζόμενοι στο μετρό και ναυτεργάτες ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Νέα συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη στο σύνταγμα για το εργασιακό νομοσχέδιο, το απόγευμα της τετάρτης. «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. Ενστάσεις από συριζα και κκε.

«με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Η ομιλία μητσοτάκη στην ολομέλεια της βουλής. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση εντός νοεμβρίου, με την κυβέρνηση να επιδιώκει. Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις αντισυνταγματικότητας συριζα και κκε.

Κουτσούμπας για εργασιακό: Δεν θα νομιμοποιηθεί στην ...
Κουτσούμπας για εργασιακό: Δεν θα νομιμοποιηθεί στην ... from s.tvopen.gr
Μετά τη νέα δημοκρατία αντίστοιχα αιτήματα κατέθεσαν ο συριζα, το κίνημα αλλαγής και το κκε τόσο όσον αφορά στα επί της αρχής. Οι διαδηλωτές που αντιτίθενται στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου βρίσκονται. Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος. «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε ο πρωθυπουργός. Στη βουλή σήμερα η «μητέρα των μαχών».

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας. Κοινωνια ξένοι τουρίστες στην θεσσαλονίκη. Μετά τη νέα δημοκρατία αντίστοιχα αιτήματα κατέθεσαν ο συριζα, το κίνημα αλλαγής και το κκε τόσο όσον αφορά στα επί της αρχής. Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα. Σύγκρουση κορυφής για το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή. Η πραγματικότητα είναι ότι εμποδίζετε το δικαίωμα της απεργίας και την ελεύθερη άσκηση της συνδικαλιστικής δράσης. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο. Πολάκης, με αφορμή και την ανακοίνωση της νδ. Στην ολομέλεια της βουλής από τη δευτέρα το εργασιακό νομοσχέδιο, ψηφίζεται τετάρτη 16 ιουνίου. Μιλώντας στην ολομέλεια, η κ. Η ομιλία μητσοτάκη στην ολομέλεια της βουλής. «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου.